Регіонали вчергове продемонстрували виборцям свою кримінальну сутність

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.08.2009 10:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7778

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про рейдерське захоплення командою Віктора Януковича державної компанії “Надра України”.

Про це вона заявила на позачерговому засуданні уряду.

"Учора було здійснено рейдерське захоплення НАК "Надра України" командою Віктора Януковича під головуванням пана Ставицького, який безпосередньо є людиною народного депутата Василя Джарти" - сказала Тимошенко.

За її словами, це зроблено для того, щоб "повернути назад родовища нафти і газу".

"Сьогодні ми зібралися для того, щоб повернути Надра, прийняти в екстреному порядку відповідні рішення, щоб запобігти рейдерському і бандитському захоплення компанії. Ми повинні повернути державі все, що вони забрали", - сказала вона.

Тимошенко нагадала, що під час прем’єртсва Януковича його команді "були передані на корупційній основі 19 ліцензій на видобуток нафти і газу, і ліцензія на розробку Сахалінського родовища в Харківській області".

"Через суди це родовище вже повернуто, але команда Януковича через корупційне рішення суду намагається повернути свого голову пана Ставицького і всі газові та нафтові родовища", - сказала вона.

У цілому Тимошенко пообіцяла, що сьогодні уряд "остаточно і невідкладно поверне Надра державі".

Між тим, учора у 0:59 державна охорона МВС узяла під свій контроль приміщення НАК "Надра України" і готова забезпечувати безперебійну роботу.

Про це сьогодні, під час позачергового засідання Кабміну повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

На питання Тимошенко, як зараз охороняється приміщення "Надр України", Луценко сказав: "Державна служба охорони МВС України охороняє приміщення і пускатиме туди виключно легітимного керівника НАК "Надра України", якого призначить уряд".

Замість післямови. Ми, вибоці України сьогодні отримали черговий доказ того, що той, хто з дитинства грабував співгромадян, ніколи не буде чесним й законослухняним громадянином.

До речі, силове захоплення держустанов здійснюється бандою недоторканих не вперше.

Ми всі пам'ятаємо, як нардепи-регіонали штурмом захопили приміщення ГПУ. І що характерно - жоден не був покараний за цей злочин, відповдно до чинного законодавства.

Наразі ми й не сподіваємося, що Генпрокурор хоча б символічно притягне да кримінальної відповідальності хоча б одного недоторканого із класовоблизької до Президента Ющенка Партії регіонів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.