Члени ПР йдуть на захоплення держустанов не питаючи своє керівництво

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 20.08.2009 18:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7789

Заступник голови Партії регіонів, народний депутат Микола Азаров заявляє, що керівництво його політичної сили не причетне до подій навколо НАК “Надра України” і до сьогодні не було обізнане про розвиток конфлікту у цій компанії.

Так регіонали захоплювали будинок ГПУ

Про це Азаров заявив сьогодні журналістам.

«Керівництво Партії регіонів не було в курсі вчорашніх подій і ніякого юридичного супроводження у цьому партія не надавала», - сказав він.

Азаров також зауважив, що на прикладі цього конфлікту «ми повинні упевнитися, який режим очікує країну у випадку міфічної перемоги одного із претендентів у Президенти».

«Саме так діятиме ця влада: відновлюють людину на посаді, тобто визнають законність рішення суду, і одразу ж звільняють», - констатував Азаров, зауваживши, що у таких випадках рішення суду необхідно оскаржувати у касаційному порядку.

Азаров також висловив своє здивування причинами, через які прем’єр-міністр Юлія Тимошенко скликала сьогодні екстрене засідання Кабінету Міністрів.

На його думку, екстрені засідання уряду можуть скликатися лише у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, техногенного, природного чи економічного характеру, а не для «призначення якогось чиновника і його звільнення, і при цьому висловлювання полум’яних слів про боротьбу з корупцією…».

Азаров також замовив слівце за маєток свого боса у Межигір'ї.

Він порадив прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко розібратися із «лозінківщиною», а не забирати будинок у лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

«Щойно ця команда прийшла, вона почала у Януковича забирати будинок, у якому він проживає відтоді, коли йому як прем’єр-міністру цей будинок було надано», - сказав Азаров, наголосивши: «Нехай Тимошенко цим займається й надалі». «Успіхів їй у цій вдячній справі», - побажав Азаров.

Говорячи про інші звинувачення на адресу Партії регіонів, зокрема, стосовно незаконного отримання близькими до партії людьми ліцензій на видобуток нафти і газу, він зауважив: «Нехай вона краще розбереться з таким явищем, яке у народі отримало назву «лозінківщина».

«Партія регіонів і всі її члени відкриті для пояснень своїх дій і у питаннях своєї власності», - зазначив Азаров.

Від “Аратти”: враховуючи публічну заяву Миколи Яновича про відкритість для пояснень щодо власності, ми так само публічно звертаємося до нього та Віктора Федоровича, аби вони нам, виборцям, пояснили на які статки ними придбані маєтки у заповідних територіях Криму, а також в районі міста Севастополя. Адже, наскільки нам відомо, ні пан Азаров, ні пан Янукович жодного дня не були бізнесменами, а, судячи із їхніх декларацій, животіли виключно на скромну зарплатню державних службовців.

Нас також цікавить питання: чому пани Янукович і Азаров забувають вказати кримську нерухомість у своїх деклараціях?

Ми зарані вдячні панам Азарову і Януковичу за чесну і грунтовну публічну відповідь.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.