Сафарі на маленьких українців. Ще один п’яний мажор став вбивцею

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 25.08.2009 12:41 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7803

У ніч із п’ятниці на суботу, 22 серпня, автомобіль Mercedes S-500 на Фонтанській дорозі в Одесі збив двох пішоходів, після чого зіткнувся з трьома автомобілями. У результаті ДТП один пішохід загинув на місці, ще одна людина у важкому стані знаходиться в лікарні.

Як повідомили в Державтоінспекції, водій автомобіля представницького класу Mercedes S500 здійснив наїзд на двох пішоходів, після чого зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2106. Після цього, не припиняючи руху, Mercedes врізався в припаркований автомобіль Dacia Logan, а потім і в Chevrolet, який стояв поруч.

У результаті аварії пішохід 1981 року народження від отриманих травм помер на місці, а дівчина 1982 року народження потрапила до лікарні з численними важкими травмами.

За даними Таймера, родичі дівчини намагалися знайти гроші на операцію, однак з боку передбачуваного винуватця ДТП грошей не надходило.

Пізніше ЗМІ стало відомо, що винуватець аварії - син депутата Одеської міськради від Партії регіонів Олександра Кравця - Дмитро. Джерело Таймера в міському управлінні МВС повідомило, що молодий чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Як відомо, у січні минулого року син депутата Одеської обласної ради Фелікс Петросян за кермом Toyota Prado (за висновком експертів, Петросян перебував за кермом, будучи напідпитку), врізався в машину Daewoo, водій якої загинув. Крім того, було пошкоджено 11 автомобілів.

9 липня цього року Приморський районний суд Одеси закрив справу за фактом ДТП, проте через деякий час прокуратура Одеської області оскаржила в апеляційному порядку вердикт Приморського районного суду Одеси.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.