Трагедія у Росії. Кількість загиблих на Саяно-Шушенській ГЕС продовжує зростати

Автор/джерело -  © NEWSru



Дата публiкацiї - 25.08.2009 14:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7806

Сьогодні рятувальники виявили тіла ще два загиблих при аварії на Саяно-Шушенській ГЕС - загальне число жертв зросло до 71 людини.

Особи виявлених людей вже встановлені. Ще четверо співробітників станції поки числяться зниклими без вісті,

Найбільша в Росії Саяно-Шушенська ГЕС була зупинена 17 серпня після аварії. Під час ремонту одного з гідроагрегатів станції в машинну залу прорвалася вода. Зараз триває розбір завалів і пошук зниклих при аварії працівників. Рятувальники, проте, вже покидають станцію і передають об'єкт фахівцям, які відновлюватимуть ГЕС.

"Воду з машинної залі відкачано - першу стадію аварійно-відновних робіт завершено. З території станції прибрані сотні тонн зруйнованих технологічних конструкцій", - повідомили в прес-службі ГУ МНС Забайкальського краю. Всього в ліквідації наслідків аварії брали участь близько 2,5 тис. чоловік.

Родичі поховали вже 68 загиблих в результаті аварії. Сім'я одного з працівників станції, проте, відмовилася ховати видане тіло. Рідним побоялися показувати спотворений труп, і ті висловили сумнів, що це їхній родич. Офіційно було оголошено, що для упізнання загиблого проведуть експертизу ДНК.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.