Розумова деградація влади. В українській Полтаві завелися українофоби

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 25.08.2009 20:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7809

Полтавська мерія не дозволила обласній державній адміністрації встановити флагшток біля будівлі ОДА і в День прапора підняти на ньому Державний прапор України.

Про це сьогодні журналістам заявив голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев.

За його словами, до дня Державного прапора ОДА хотіла встановити біля своєї адміністративної будівлі флагшток, і перед цим направила в мерію відповідне звернення з проханням дозволити його встановлення.

«З мерії ми одержали відповідь, що ОДА не може звертатися в мерію з таким проханням, оскільки не є органом місцевого самоврядування. Тільки вони можуть написати таке звернення в мерію. Ви можете порівняти, де є українське, і де є антиукраїнське. Звісна річ, українське перемагає і переможе, але за це ще треба боротися. І треба чітко усвідомлювати, що дуже багато у нас ще є людей, зокрема і у владі, які ведуть відверту, неприкриту антиукраїнську і антидержавницьку політику», - заявив губернатор.

Крім того, прес-секретар Асадчева Євген Лопушанський заявив, що голова ОДА також ображений діями робітників на місці будівництва резиденції полтавського міського голови біля краєзнавчого музею і пам`ятника Т.Г.Шевченку.

«Коли в неділю, 23 серпня, голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Асадчев піднімав прапор біля пам`ятника під мелодію Державного гімну України, будівельники включили техніку і почали глушити музику. Ми не виключаємо, що вони робили це спеціально, за командою керівництва міста», - сказав прес-секретар губернатора Євген Лопушанський.

Прес-секретар зазначив, що будівельники відключили своє спецобладнання тільки після відповідного втручання правоохоронних органів. Сам мер Полтави Андрій Матковський не брав участі в урочистій церемонії підняття Державного прапора України.

Від “Аратти”: Невже українські посадові особи настільки знахабніли від безкарності й безвідповідальності, що можуть так запросто, знаходячись на державній слуужбі й паразитучи на шиї народу, ще й плюндрувати державну символіку?

А що, у Полтаві немає прокурора? Це ми питаємо у пана Медведька.

Проте, вочевидь, серед полтавчан й немає українців, бо якби вони були, то навряд чи б мовчки спостерегали оту пихату гидоту.

Чи може вичікують у Полтаві, що із Марсу висадеться десант та розповість аборигенам про їхню ж славну історію та звичаї. Зокрема український звичай як поводитися із зрадниками та холуями іноземного окупанта.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.