Москаль тримає слово: дерибанщикам землі з депутатськими мандатами вже непереливки

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 26.08.2009 19:26 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7818

Головне управління МВС в Криму порушило кримінальну справу за фактом незаконного виділення земельних ділянок міською владою Сімферополя і дачі дозволу на будівництво в Гагарінському парку.

За словами начальника ГУ МВД в Криму Геннадія Москаля, з ранку у виконкомі Сімферопольської міської ради правоохоронці здійснюють обшук.

Москаль відзначив, що на даний момент співробітниками Управління з боротьби з організованою злочинністю зібрана достатня кількість матеріалів для кримінальної справи. Крім того, підрозділи УБОЗ провели серію обшуків в державних органах, причетних до виділення земельних ділянок і видачі дозвільної документації на їх використання.

Під час операції була вилучена документація, комп’ютерна техніка, за допомогою якої «друкувалися рішення задніми числами, оскільки на файлах буде видно, коли вони насправді друкувалися», а також все, що є речовими доказами в рамках кримінальної справи.

«Все це (виділення земельних ділянок - ред.) робилося за фальсифікованими і підробленими документами, і порушуючи чинне законодавство», - заявив Москаль. Зокрема, за його словами, таким чином, була виділена земельна ділянка по вулиці Товстого в Гагарінському парку турецькій будівельній фірмі «Абіссаль», підконтрольній, за даними начальника кримської міліції, депутатові Верховної Ради Криму Олександру Мельнику.

Крім того, кримінальні справи порушені по декількох іншим будівельним об’єктам.

Нагадаємо, 19 серпня Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про призначення народного депутата Геннадія Москаля заступником Міністра внутрішніх справ - начальником Головного управління МВС в Криму.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.