ВО “Свобода”: Юлія Тимошенко зобов’язана звільнити комуністів з Уряду

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.08.2009 15:58 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7824

26 серпня 2009 року Кабінет Міністрів України на своєму засіданні ухвалив рішення про виключення з Державних реєстру пам’яток національного значення пам’ятника Лєніну, що розташований на бульварі Шевченка у Києві.

Пам’ятник Леніну більше не має відношення до пам’яток національного значення

Рішення Кабміну було зумовлене тиском українців, під яким Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко змушена була дати публічну обіцянку на Світовому конгресі українців, що проходив у Львові 20-21 серпня 2009 року, повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Заступник голови Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Андрій Мохник з приводу рішення Кабміну заявив наступне: "Рішення Кабміну, хоч і запізніле, дає шанс відновити історичну справедливість та прибрати з центру столиці пам’ятник нелюду, який був ідеологом Геноциду Української нації в XX столітті. Уряд був зобов’язаний ухвалити це рішення, адже є законодавче поле, згідно з яким виконавча влада має ліквідувати московсько-большевицьку окупаційну символіку на території України.

Дивує, що вчорашнє рішення Уряду приймалося нібито підпільно. Воно досі не оприлюднене на офіційному сайті Кабінету Міністрів та в "Урядовому кур’єрі".

Кабінет Міністрів як вищий орган виконавчої влади не лише ухвалює рішення, підписує папери, але й зобов’язаний впроваджувати ухвалені рішення у життя. Ми очікуємо, що Кабмін уже найближчими днями позбавить Київ від комуністичного ідола.

Проте заходи Уряду з декомунізації можна розцінювати не більше ніж фарс, доки у Кабінеті Міністрів та інших органах центральної влади займатимуть посади представники комуністичної партії. Партії, що офіційно визнає свою спадкоємність та правонаступність від злочинної КП(б)У, філії московських большевиків, та агресивно і цинічно заперечує Голодомор.

Юлія Тимошенко має відмовитись від послуг компартії та негайно звільнити із займаних посад голову Державного комітету архівів Ольгу Гінзбург, голову Державного комітету лісового господарства Миколу Тимошенка, заступника міністра охорони здоров’я Валерія Бідного, заступника міністра МВС Василя Мармазова, заступника міністра юстиції Володимира Богатиря, заступника міністра молоді та спорту Юрія Сизоненка, заступника глави Державної податкової адміністрації Олега Матвєєва, заступника міністру транспорту Михайла Чубая та інших представників КПУ.

Допоки комуністи і комсомольці становитимуть залізну гвардію Юлії Тимошенко, допоки "вони працюватимуть" на знищення України, допоки пам’ятник Лєніну стовбичитиме в центрі Києва, будь-які "антикомуністичні" дії очільниці Кабміну сприйматимуться не більш, ніж самопіар та загравання з національним виборцем".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.