Парламент вже перетворився на ток-шоу за народний кошт

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 31.08.2009 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7838

Робота Верховної Ради України проходитиме у стилі ток-шоу “Свобода слова”.

Так охарактеризував депутат від «Народної самооборони» Олег Новіков нову, п'яту сесію парламенту.

«Хто більше пообіцяє виборцям, хто більше піаритимуть себе, ті й заблокують трибуну раніше від інших», - підкреслив він, продовживши, що так було наприкінці засідань минулої сесії, «і в нинішній сесії популізм одних візьме гору над популізмом інших».

Депутат застеріг громадян України від зайво позитивної реакції на тих, хто «більше запропонує, засипаючи виборців свідомо нездійсненними брехливими обіцянками».

Новіков підкреслив, що парламентські популісти знають: бюджет не гумовий. Він сказав: «неможливо, образно кажучи, одержувати 1 млрд. доходів у бюджет і витрачати 1,5 - 2 млрд. Або ці гроші доведеться друкувати, що обрушить національну валюту, або доведеться залазити у непосильні борги, розплачуватися по яких будуть діти нинішніх виборців».

Новіков відзначив, що через фінансову кризу український бізнес має обмежений резерв коштів для підтримки економіки країни.

У той же час парламентський представник «Народної самооборони» помітив, що «кошти МВФ, витрачені саме на стабілізацію економіки в період кризи, утримали економіку України «на плаву», тим самим виконавши своє завдання».

«У даній ситуації уряд Тимошенко робить все можливе для підтримки стабільності країни», - сказав Новіков.

Новіков закликав до розсудливості Партію Регіонів, підкресливши, що шкідливо займатися популізмом тоді, коли багатші європейські країни заморозили фінансування різних пільг і соціальних виплат.

«Чомусь Україну намагаються повести зворотнім шляхом: напередодні президентських виборів смітять обіцянками, ускладнюючи життя не стільки майбутньому Президентові, депутатам нових скликань, главам селищних місцевих рад, скільки платникам податків, - резюмував Новіков, «працюючим платникам податків» - уточнив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.