Справжня ціна піар-фішки Януковича - скорочення робочих місць та злидні для більшості українців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 1.09.2009 14:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7844

Партія регіонів свідомо дестабілізує роботу парламенту та продукує проблеми в державі, оскільки чим гірше буде ситуація в країні, тим краще для цієї політичної сили.

Про це зявив нардеп Володимир Ар'єв.

«Вони будуть продукувати проблеми, пояснюючи це нібито боротьбою за добробут населення, хоча насправді всі їх дії спрямовані на те, щоб населення якомога гірше провело цю осінь і зиму до виборів. Тоді їм легше буде всі негаразди списувати на діючу владу та уряд», — сказав він.

За словами Ар’єва, навіть вимога Партії регіонів підвищити мінімальну зарплатню насправді є популістською. Якщо це втілити в життя, то керівники підприємств, які в умовах кризи ледве виживають, будуть просто змушені або скоротити робочі місця, або перевести багатьох робітників на неповний робочий день. «І від цього аж ніяк краще не стане. Ось вам приклад дій Партії регіонів», — пояснив депутат.

Як повідомлоялося раніше, сьогодні після закінчення літніх канікул Верховна Рада почала свою роботу. Партія регіонів одразу ж почала вимагати розглянути питання щодо підвищення мінімальної зарплати. Але після того, як за це проголосувало лише 200 депутатів з 226 необхідних, «регіонали» заблокували трибуну Верховної Ради. «Своїми діями Партія регіонів лише додає правдивості поширеній зараз рекламі: «Вони блокують, вона — працює» або «Вони заважають, вона — працює», — додав Ар’єв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.