Хроніки дерибану. Симферопольська чиновниця дерибанила землю ще до призначення на посаду

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 1.09.2009 19:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7851

Головне управління Міністерства внутрішніх справ у Криму 1 вересня порушило кримінальну справу за фактом незаконного виділення земельних ділянок головою комітету із земельних ресурсів міськвиконкому Сімферополя Тетяною Козинець.

Про це йдеться в повідомленні відділу зі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС в Криму.

Згідно із повідомленням, у 2005 році Козинець видала цілий ряд узгоджень на відведення земельних ділянок у Сімферополі.

«Пікантність ситуації полягає в тому, що на посаду вона була призначена тільки 19 жовтня 2006 року», - йдеться в повідомленні.

За словами начальника центру громадських зв’язків головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму Олександра Домбровського, площа незаконно виділеної землі і заподіяні збитки встановлюються.

Як повідомлялося раніше, слідче управління головного управління МВС України в Криму 28 серпня порушило кримінальну справу за фактом незаконного виділення міською радою Сімферополя землі в центрі міста під будівництво багатофункціонального комплексу.

26 серпня співробітники управління із боротьби з організованою злочинністю описали кабінети віце-мера Сімферополя Марини Чернової, глави комітету із земельних ресурсів Тетяни Козинець і заступника голови земельної комісії Марини Богодіст в рамках розслідування кримінальної справи за фактами незаконного виділення землі.

Зокрема були вилучені носії комп’ютерної інформації.

Кримінальна справа за фактами незаконного виділення землі і фальсифікації документів у Сімферопольській міськраді була порушена наприкінці червня цього року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.