Мільйонери-регіонали забажали довести у суді, що віддають народу останню сорочку

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.09.2009 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7865

Словесна перестрілка між Міністром праці та соціальної політики України Людмилою Денісовою та неназваними мільйонерами із партквитками Партії регіонів поступово перетворюється в гучний скандал.

Низка членів Партії регіонів – керівників великих підприємств - готують матеріали в суд на міністра уряду Юлії Тимошенко Денісову, заявила сьогодні прес-служба.

Ця чиновниця безпідставно звинуватила регіоналів у тому, що на їхніх підприємствах начебто не виплачують заробітну плату. Партія регіонів висунула вимогу до міністра Денисової негайно подати прізвища таких керівників. ”Якщо вони є, - зазначалося у заяві регіоналів, - ми негайно виправимо становище.”

Але міністр так і не змогла назвати прізвища.

Партія регіонів заявляє, що у разі, якщо до вівторка, 8 вересня, міністр уряду Тимошенко не попросить публічно вибачення у регіоналів–підприємців, вони подадуть до суду, і Денисова буде притягнута до відповідальності за наклеп і очорнення.

Партія регіонів вимагає відставки міністра Денисової.

Замість післямови. Ми, як пересічні громадяни і виборці, вельми заінтриговані, без перебільшення, сміливими заявами прес-служби партії мільйонерів, які наряджаються перед виборами у штатних захисників наших інтересів.

Тому, як виборці, ми б хотіли почути, не тільки як вчасно і у яких обсягах сплачується зарплатня найманим робітникам мільйонерів-регіоналів, а й побачити їхні особисті декларації про статки.

Починаючи від їхнього лідера - народного депутата Віктора Януковича. Який, до речі, вже декілька років не вважає за неохідне інформувати нас, виборців, на які ж такі грошики у нього особисто маєтки ростуть, як гриби після дощу. Невже на скромну депутатську зарплатню? А може він підпільно конкурує на інтелектуальному ринку із Біллом Гейтсом?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.