Раптове прозріння. У БЮТ побачили побратимів: Ющенка і Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 3.09.2009 14:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7866

Тільки сліпий міг не помітити, що Банкова і ПР впродовж тривалого часу відчайдушно намагаються позбавити українців нормально функціонуючого Вищого законодавчого органу.

Секретаріат Президента та Партія регіонів знову спільно готують і намагаються розіграти масштабну аферу, яка полягає у тому, щоб спочатку заблокувати роботу парламенту, а потім розпустити Верховну Раду.

Про це заявив Перший заступник Голови фракції БЮТ Андрій Кожем’якін.

Він нагадав, що 2 вересня Президент Віктор Ющенко після зустрічі з Головою Верховної Ради заявив про можливість розпуску парламенту. Водночас, в цей же день, лідер Партії регіонів в Одесі в ультимативній формі заявив про те, що Партія регіонів не дасть працювати парламенту, поки не будуть проголосовані законопроекти ПР про підвищення соціальних стандартів.

На переконання Кожем’якіна, «такі майже спонтанні заяви Президента і Віктора Януковича не є випадковими».

«Є всі підстави вважати, що Секретаріат Президента та Партія регіонів знову спільно готують і намагаються розіграти масштабну аферу, яка полягає у тому, щоб спочатку заблокувати роботу парламенту, а потім розпустити Верховну Раду», - наголосив він.

На думку Кожем’якіна, «складається враження, що ПР та Секретаріат Президента створили спільний виборчий штаб».

«Кооперація Партії регіонів, секретаріату Президента та особисто Ющенка ставить перед собою завдання: повністю заблокувати законодавчу гілку влади майже на рік, а відтак, позбавити Уряд законодавчої підтримки для боротьби з кризою; накласти на державний бюджет масштабні додаткові витрати по проведенню виборів до парламенту і як наслідок - довести Україну до економічного краху», - заявив Андрій Кожем’якін.

Він зазначив, що все це робиться з єдиною метою: у всьому звинуватити Прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.

«Такий спільний сценарій ПР та Президента може мати жахливі, а головне - незворотні наслідки для України. Тому за цинічними заявами спікерів ПР про соціальний захист населення та турботу про добробут народу ховається бажання дестабілізувати ситуацію, посіяти хаос в країні і на цьому тлі заробити хоч якісь дивіденди», - підкреслив Перший заступник Голови фракції.

«У Конституції України чітко зазначено, що Президент України не може розпускати парламент за пів року до виборів Президента. Тому, які б нездорові ідеї не виникали у наших опонентів – парламент і Уряд в Україні будуть працювати», - наголосив Андрій Кожем’якін.

Замість післямови. Від себе можемо зазначити, що відчайдушні спроби знищення парламенту, як Вищого законодавчого органу, легитимно обраного нами, виборцями, тривають вже не один рік поспіль. І зазначена афера - лише один маленький епізод із цілого серіалу, де головними героями виступають Президент Віктор Ющенко та його пробратим із "дітей Кучми" двічі не судимий Віктор Янукович.

Радимо згадати нині прозрілим нардепам-бютівцям із якими обіцянками йшли на вибори пропрезидентська сила НУНС і як формувалася правляча коаліція та яку позицію зайняла керована із Банкової ЄЦ Балоги.

Також радимо пригадати й "протестні" блокування парламенту штатними "захисниками народу" від ПР із кремлівськими суфлерами.

І тоді - питань не буде. Щодо слів та конкретних справ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.