Регіонали знову зірвали роботу парламенту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 4.09.2009 12:54 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7883

Нардепи від Партії регіонів таки повернулися до зали, заблокували трибуну і президію Верховної Ради та зірвали засідання.

"Ми просто хочемо припинити цей цирк і неподобство. Адже коаліція намагалася розглянути законопроект, де не було порівняльних таблиць і який буде нелегітимним. І тому ми наполягатимемо на тому, щоб наші законопроекти, зокрема про підвищення прожиткового мінімуму, розглядалися в першочерговому порядку", - пояснив народний депутат від Партії регіонів Владислав Лук`янов.

Потім на вимогу регіоналів та класовоболизиких комуністів було об'явлено перерву.

Врешті - черговий ступор.

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко закрив позачергове засідання парламенту.

Він повідомив, що під час погоджувальної ради не вдалося досягти компромісу по розгляду сьогодні законопроектів Партії регіонів про підвищення соціальних стандартів. В той же час, за його словами, була досягнута домовленість, що кожна фракція і уряд делегує своїх представників в робочу групу по доопрацюванню вказаних законопроектів.

"Сподіватимемося, що 8 числа знайдемо взаєморозуміння з цього питання", - сказав Томенко.

Отже, можна зробити висновок: реформи у самоврядуванні не тільки не цікавлять нардепів-мільйонерів, а й викликають агресію. Як і робота парламенту в цілому.

Регіоналам, як і Банковій насправді потрібен не парламент, а совкове збіговисько для кнопкодавів, яке мовчки легітимізуватиме прихи новоявлених "хозяїв життя", які починали політичну кар'єру із експропріації шапок у громадян чи дрібно дурили, недодаючи копійки на здачу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.