Богословська наагітувала на кримінал

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 7.09.2009 15:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7895

Служба безпеки України висловила офіційне попередження владі Севастополя та Сiмферополя про неприпустимiсть розмiщення плакатiв з антидержавними закликами, зокрема це стосується бiг-бордiв народного депутата Iнни Богословської.

Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко.

«Сьогоднi виноситься офiцiйне попередження вiд iменi держави, вiд iменi СБУ керiвникам мiсцевих органiв влади Севастополя та Сiмферополя, якi допустили незаконне розповсюдження, встановлення цих плакатiв у Севастополi та Сiмферополi, оскiльки вони є антидержавними i їх змiст безпосередньо суперечить Конституцiї України», – сказав Наливайченко в понедiлок в iнтерв’ю журналiстам у Києвi.

Бiг-борди Iнни Богословської, розмiщенi в Севастополi, мiстять гасло «Хватит делить Севастополь! Дадим городу статус украино-российской территории!». Українська народна партiя звернулася до СБУ з проханням порушити кримiнальну справу за фактом розмiщення таких плакатiв.

Ранiше Валентин Наливайченко повiдомив, що СБУ завершила дослiдчу перевiрку i направила до Генеральної прокуратури матерiали щодо закликiв Iнни Богословської до порушення територiальної цiлiсностi України у зв’язку з розмiщенням в Криму її бiг-бордiв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.