Поки гарант проливав крокодилячі сльози, космольончики згноїли устаткування для онкохворих дітей

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 7.09.2009 16:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7896

Медичне обладнання на суму 235 млн. доларів, закуплене для Центру раннього виявлення онкологічних захворювань, перетворилося на металобрухт – гарантійний термін його зберігання закінчився.

Відповідальність за це цілком і повністю лягає на керівництво Київської міської державної адміністрації, особисто на заступника голови КМДА Ірену Кільчицьку.

Про це повідомив народний депутат України, Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин порушення Конституції України та законів України, прийняття протиправних рішень посадовими особами Київської міської ради та її виконавчого органу Кирило Куликов.

«Будівництво самого Центру, загальна вартість якого сягає 400 млн. грн., - зірвано. Термін введення його у експлуатацію було заплановано на вересень цього року, але роботи із зведення будівлі не виконувалися, монтаж технологічного обладнання взагалі не розпочато. Наразі тільки почали прокладати інженерні мережі, виконувати оздоблювальні роботи», - повідомив Куликов.

Народний депутат Куликов вимагає від Генеральної прокуратури вжити негайних заходів прокурорського реагування, розслідувати кричущі порушення чинного законодавства з боку керівництва КМДА та особисто Леоніда Черновецького.

Як повідомлялося раніше, Президент України Віктор Ющенко публічно висловив незадоволення станом медичного обслуговування онкохворих дітей, традиційно звинувативши в цьому прем'єра Юлію Тимошенко.

Воно й зрозуміло, бо "любого друзя" Леоніда Черновецького на Банковій кришують.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.