Самозвана еліта. Мер Сімферополя не заощаджував на преміальних собі

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 8.09.2009 14:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7907

Контрольно-ревізійне управління в АРК проводить перевірку в Сімферопольському міськвиконкомі за фактом отримання міським головою Сімферополя Геннадієм Бабенком грошових премій у розмірі 161 тис. грн.

Про це повідомив у Відділ зв`язків із громадськістю ГУ МВС України в АРК.

Згідно з повідомленням, Сімферопольський міський голова Бабанко в період з 26 листопада 2008 року по 26 серпня 2009 року "за зразкове виконання службових обов`язків" особисто підписав і отримав грошові премії на загальну суму 161 тис. грн. Гроші отримано з бюджету міської ради.

Разом із тим, 26 листопада 2008 року Кабінет міністрів України прийняв постанову № 1036, в якій пунктом 11 тимчасово заборонив виплату преміальних державним службовцям за зразкове виконання службових обов`язків до стабілізації економічної ситуації в країні.

"Даний факт є показником рівня глибини морального розкладання влади міста. Кожен сімферополець, йдучи по брудних вулицях або розорених скверах, щодня особисто переконується в зразковості виконання своїх службових обов`язків Сімферопольським міським головою", - підкреслюється в повідомленні ГУ МВС у АРК.

За результатами ревізії за даним фактом кримська міліція обіцяє порушити кримінальну справу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.