У кримському парламенті - збіговисько криміналітету

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.09.2009 12:49 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7913

Москаль просить керівництво держави не приймати спікера кримського парламенту, який фактично кришує кримінальні інтереси. Попри вимоги закону - діючим депутатом кримського парламенту є засуджений, який відбуває покарання.

Президент Віктор Ющенко і любі друзі із кримської влади

Заступник Міністра – начальник ГУМВС України в Автономній Республіці Крим Геннадій Москаль направив письмове звернення на адресу Президента України Віктора Ющенка, Глави секретаріату Президента України Віри Ульянченко, Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина, в якому інформує вищих посадовців держави про критичну ситуацію, що склалася у Верховній Раді АР Крим, де низка депутатів є членами злочинних угрупувань і кримінальними авторитетами, здійснюють негативний вплив на політичні і соціально-економічні процеси в Автономії.

Серед них виділяються своєю «активною позицією» Олександр Мельник, Ігор Лукашов, Микола Котляревський, добре відомі кримчанам по часах «бандитського Криму». Дотепер не виключений з депутатського корпусу Рувім Аронов, засуджений за здійснення злочинів і який притягується на даний час до кримінальної відповідальності за бандитизм.

Голова Верховної Ради АР Крим Анатолій Гриценко не тільки не вживає ніяких заходів по очищенню кримського парламенту від криміналітету, але й підтримує з вказаними особами тісні дружні відносини, покриває їх протиправну діяльність. Така позиція Анатолія Гриценка вже викликала справедливе обурення виборців, які щодня збирають біля стін парламенту багатолюдні мітинги, пікети, оголошують голодування.

Двічі судимий Віктор Янукович і його гідне представництво у владі АР Крим

У зв'язку з вищевикладеним Геннадій Москаль просить вищих посадовців держави не здійснювати прийом спікера Верховної Ради АР Крим, який останнім часом став частим гостем у «високих кабінетах» центральної влади. Подібні зустрічі з Анатолієм Гриценко, який представляє частину депутатського корпусу, що скомпрометував себе в очах місцевого населення, дискредитують як вищих посадовців держави, так і державні інституції, що представляються ними.

Геннадій Москаль звернувся до лідерів політичних партій, що включили в свої списки депутатів, пов'язаних з криміналом, з проханням відкликати їх з складу кримського парламенту у встановленому законом порядку, і виразив надію, що на наступних виборах кримчани дадуть відповідну оцінку тим політичним силам, які, попри на гіркий досвід, знов включать в свої виборчі списки представників криміналітету.

Нагадаємо, більшість у кримському парламенту має Партія Регіонів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.