Сьогодні до продажу надходить антологія всіх альбомів «Бітлз»

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.09.2009 15:44 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7918

Крім того, тепер кожен бажаючий може відчути себе членом легендарної групи.

Кожен бажаючий може відчути себе членом легендарної групи

Приєднатися до ліверпульської четвірки запрошують автори нової комп'ютерної гри - «The Beatles: Rock Band» («Бітлз: рок-гурт»). Її майбутнім власникам належить крок за кроком прослідкувати сходження рок-зірок 60-х. Гравці зможуть вийти на сцену клубу «Печера», відвідати шоу Еда Саллівана і навіть брати участь в процесі запису пісень в студії «Еббі Роуд». Грати можна буде за будь-кого з бітлів.

Фахівці відзначають високий рівень графіки, персонажі дуже схожі на Джона, Пола, Джорджа та Рінго. Автори гри обіцяють бонуси у вигляді 45 композицій «Бітлз», які супроводжують гравців, а також раритетні кадри і фотографії команди.

Відеогра коштуватиме прихильникам 50 доларів. Втім, якщо ви захочете замовити собі гітару з брендом «Бітлз» або барабани, вартість подарункового набору зросте в 5 разів, передає CNN.

Тим часом в середовищі рок-музикантів новинку зустріли без особливих захоплень. На екрані з'являються тексти пісень і акорди, але єдине, що потрібний від гравця, - натискати комп'ютерні кнопки. "Мене дратує, коли мої діти грають в ці ігри - якби вони стільки ж часу бринькали на звичайній гітарі замість натискання кнопок, то були б вже віртуозами", признався Бі-Бі-Сі колишній барабанщик "Пінк Флойд" Нік Мейсон.

Колишній бас-гітарист групи "Роллінг Стоунз" Біл Уайман також вважає, що комп'ютерні ігри на кшталт «The Beatles: Rock Band» заважають молоді грати на справжніх музичних інструментах.

Тим часом аналітики передрікають грі рекордні продажі. Вона була створена за підтримки корпорації «Apple». Ця ж компанія випустила музичну антологію альбомів «Бітлз». До неї входять всі студійні альбоми групи, ранні сингли та музика для фільмів. Західна преса вже назвала це найбільшою подією з моменту розпаду групи майже 40 років тому.

9 вересня 2009 року по усьому світу розпочалися продажі повної дискографії The Beatles, перевиданоъ в цифровому форматі

Ще одна радісна новина для бітломанів - оцифровані композиції будуть доступні для викачування в Інтернеті.

Повна колекція альбомів групи в стереозвуку вийде разом із студійним міні-альбомом з двох дисків 1967 року “Magical Mystery Tour” і збіркою “Past Masters Vol. I and II”, який зібрав пісні 1962-1970 років, що не потрапили на оригінальні альбоми.

У кожної пластинки збережений оригінальний дизайн обкладинки, а переклад на цифровий звук здійснювався на вінтажній апаратурі, щоб максимально повно передати аналогове звучання культових пісень. Буклет кожної пластинки включає, крім тексту пісень, рідкісні фотографії, а також обмежену серію невеликих документальних фільмів про альбом, які будуть доступні тільки на початку продажів.

Перші чотири альбоми “The Beatles” в цифровому звуці будуть перевидані в стереозвучанні вперше.

Крім того, цього ж дня в продаж поступить ще одна колекція дисків групи - 10 альбомів “The Beatles” і дві подвійні збірки в монозвучанні “The Beatles in Mono”, як вони і були записані групою спочатку.

Автори проекту навмисно запускають колекцію в продаж 9 вересня, вибравши знакову дату (09.09.09) для не менш знакової події.

2013 року закінчується дія авторських прав на твори «Бітлз». Тому компанії зі звукозапису намагаються отримати максимальний прибуток зараз, передає ІТАР-ТАРС з посиланням на фахівців шоу-бізнесу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.