Медведько каже, що ГПУ не кришує, а планово перевіряє АР Крим

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 9.09.2009 19:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7925

У Криму Генпрокуратура проводить зараз планову перевірку.

Про це заявив генеральний прокурор Олександр Медведько.

Він наголосив, що перевірка є плановою і не пов'язана із призначенням Геннадія Москаля на посаду заступника міністра внутрішніх справ - начальника ГУ МВС України в Автономній Республіці Крим, як про це заявляли деякі ЗМІ. "Ми вивчимо обов'язково ситуацію в Криму", - сказав Медведько.

Нагадаємо, сьогодні Москаль надіслав письмове звернення на адресу Президента України Віктора Ющенка, глави Секретаріату президента України Віри Ульянченко, прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, голови Верховної Ради України Володимира Литвина, в якому інформує вищих посадових осіб держави про критичну ситуацію, що склалася у Верховній Раді АР Крим, "де низка депутатів є членами злочинних угрупувань і кримінальними авторитетами, що має негативний вплив на політичні й соціально-економічні процеси в Автономії", - сказано у зверненні.

Москаль також стверджує, що голова Верховної Ради АР Крим Анатолій Гриценко не тільки не вживає жодних заходів з очищення кримського парламенту від криміналітету, але й підтримує з указаними особами тісні дружні відносини, покриває їхню протиправну діяльність.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.