Лідер регіоналів Віктор Янукович замість засідання парламету агітує попів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.09.2009 13:34 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7993

Сьогодні, коли парламент поновив роботу, дебатуючи підвищення соціальних стандартів, ініційованих Партією регіонів, її лідер Віктор Янукович знаходиться з робочою поїздкою в Сумській області.

Про це повідомила прес-служба.

Янукович відвідав Ставропигіальний чоловічий монастир Різдва Пресвятої Богородиці Глинська пустинь, де взяв участь у святкуваннях річниці канонізації 13 глинських старців.

Лідер ПР подарував монастирю ікону Христа Спасителя. Звертаючись до прихожан, він заявив про те, що «побудувати сильну, міцну і шановану державу можна тільки за наявності віри».

Також Янукович привітав присутніх з Днем партизанської слави, який сьогодні святкується в Україні.

Сьогодні ж лідер ПР візьме участь в мітингу-реквіємі, присвяченому Дню партизанської слави в Глухові і Путивлі, покладе квіти до меморіалів Слави.

У другій половині дня Янукович відвідає Молченський жіночий монастир Свято-Різдва Богородиці. Також заплановано відвідування Януковичем меморіального комплексу «Спадщанський ліс», де він візьме участь в заходах, вшанує пам’ять полеглих партизан, що билися з окупантами на території краю, поспілкується з ветеранами.

Між тим, нині у парламентських стінах відбувається палка дискусія із питання, яке вже котрий місяць вибивала ПР, блокуючи під чим приводом, пленарні засідання: так званого підвищення соціальних стандартів.

Як бачимо - особисто пану Януковичу добробут народу глибоко до дупи. Головне для нього - лохотронна гонитва за кріслом на Банковій. Хіба ні?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.