Янукович раптово покинув агітацію попів аби зірвати голосування у парламенті

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 22.09.2009 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=7998

Спікер парламенту Володимир Литвин оголосив півгодинну перерву в роботі Верховної Ради на вимогу ПР та комуністів.

Під час перерви лідери фракцій проведуть погоджувальну раду щодо голосування по законопроектах, що стосуються підвищення соціальних стандартів.

Лідер ПР Віктор Янукович перед відкриттям вечірнього засідання заявив, що його політична сила тепер виступає проти голосування руками за законопроекти про підвищення соцстандартів. «І будемо, як то кажуть, уважно дивитися в очі. Якщо 18 років в Україні голосували картками, а сьогодні знайшли спосіб змінити засіб голосування для того, щоб завалити закон. Це не пройде», - сказав Янукович.

Сьогодні Рада ухвалила постанову: голосувати за 5 законопроектів про підвищення соцстандартів шляхом підняття рук та публічного висловлювання кожним надепом своєї позиції, яке фіксуватиметься технічними засобами.

Народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман побоюється, що парламент не зможе прийняти законопроекти про підвищення соціальних стандартів через голосування по ним шляхом підняття рук.

І не безпідставно, адже далеко не всі регіонали присутні у залі засідань, а фракція БЮТ вже заявила про відмову від участі у голосуванні за законопроекти, які не мають ніякого фінансового забезпечення і спрямовані на шкоду кожному українцеві.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.