Спортивні досягнення, як і депутатський мандат, - не індульгенція

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.09.2009 18:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8022

Спортивні досягнення Ельбруса Тедеєва не дають йому права безвідповідально розпоряджатися автомобілем, на якому встановлені номери Верховної Ради, вважає депутат від НС Олександр Бобильов.

Ельбрус Тедеєв

Нагадаємо, що 11 вересня в Голосіївському парку Києва сталася збройна сутичка із застосуванням автоматичної зброї, 3 людини були поранені і один з них помер. Частина учасників стрілянини втекли з місця події на автомобілі депутата Верховної Ради від Партії регіонів Ельбруса Тедеєва.

Бобильов зазначив, що в результаті цього інциденту машина Ельбруса Тедеєва стала знаряддям злочину, а використовування машини з номерами Верховної Ради в кримінальних «розборках» кидає тінь на весь парламент: «Якщо вже з номерами Верховної Ради починають їздити на «розборках», тоді хто ж тоді нас поважатиме і підтримуватиме?.. Я сам спортсмен і дуже шанобливо ставлюся до спортивних заслуг Тедеєва, це дійсно спортивна гордість нашої країни. Але давати свою машину для таких цілей…».

На думку депутата, влада не тільки дає привілеї, але і накладає велику частку відповідальності за свої вчинки. «Я генерал міліції, але я ніколи не порушую правил дорожнього руху. Всі працівники ДАІ в Дніпропетровську знають, що якщо я за кермом, то ніколи не перевищу швидкість, не говорячи вже про те, щоб сісти за кермо напідпитку. Я такого не уявляю!», — відзначив він.

Бобильов також назвав нахабством з боку криміналітету влаштувати стрілянину в столиці, і додав, що українська міліція в змозі справитися з подібним елементом, навіть якщо це громадяни сусідньої Росії. «Це вже нахабство — в центрі міста росіяни влаштовують «розборку». Якщо не може Росія їх контролювати, значить, ми будемо їх саджати. Якщо російське МВС не в змозі впоратись зі своїми «авторитетами», то ми їх тут дуже швидко «приземлимо». Так буде зі всіма, хто намагатиметься творити таке беззаконня на території нашої країни», — упевнений депутат.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.