Google перетворив Internet Explorer в Chrome

Автор/джерело -  © Lenta.ru



Дата публiкацiї - 25.09.2009 03:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8026

Корпорація Google випустила Google Chrome Frame, надбудову для Internet Explorer, що дозволяє замінювати движок браузера Microsoft на движок браузера Google Chrome.

Це дозволяє додати в Internet Explorer поліпшену підтримку HTML5 і серйозно прискорити обробку JavaScript.

Google Chrome Frame поки знаходиться на стадії раннього тестування. Він не завжди правильно відображає складні сторінки. Так, при спробі зайти через Frame в Gmail, деякі кнопки зсуваються зі своїх місць, хоча в звичайному Chrome поштовик відображається нормально.

Вебмайстери можуть змусити надбудову змінити движок одним рядком у веб-сторінці. Користувачі, після установки Google Chrome Frame, можуть запустити новий механізм, додавши на самий початок адресного рядка (перед http://) букви "cf:".

Google Chrome Frame повинен забезпечити сумісність майбутніх веб-додатків Google з Internet Explorer, який не підтримує деякі з використовуваних розробниками технологій. Зокрема, саме Google Chrome Frame дозволить працювати з майбутнім комунікаційним сервісом Google Wave в браузері Microsoft.

Internet Explorer є найпоширенішим браузером в світі. У вересні 2009 року на нього припадало близько 65 відсотків усього ринку.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.