Організм жінки пам’ятає всіх коханців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 25.09.2009 04:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8028

Американські вчені зробили крок до наукового підтвердження явища телегонії у людей.

Чи здатна жінка запам’ятати всіх героїв-коханців, з якими їй судилося переспати за все своє свідоме статеве життя? Виявляється, - так! Навіть якщо дівчина одним махом спробує викреслити колись коханого, а в даний час ненависного чоловіка з своєї пам’яті, жіночий організм "вдячно" збереже всю інформацію про нього: вік, зріст, вагу, колір очей, расову приналежність.

До сенсаційного висновку прийшли вчені Каліфорнійської клініки практичної цитології (California Cytology Center). Вивчаючи склад вагінального секрету, вони виявили цікаву особливість жіночого організму: виявляється, внутрішні статеві органи жінки мають унікальні клітини, здатні вловлювати і зберігати генетичну інформацію про всіх тих мужчин, які коли-небудь мали статеві контакти з даною представницею прекрасної статі.

Під мікроскопом у цитоплазмі цих клітин були виявлені якісь вкраплення. Подальше дослідження показало, що ці вкраплення ніщо інше, як генетичні залишки від сперматозоїдів.

Вчені вважають, що виявлені клітини виконують архіважливу функцію: через кілька годин після кожного статевого акту вони поглинають залишки "непотрібних" сперматозоїдів в статевих органах жінки. Інакше чужорідні тіла (сперматозоїди) могли б викликати запалення в порожнині матки! Однак, подібно своїм господиням, клітини-двірники далеко не завжди послідовні у своїх діях: поглинаючи сперматозоїди, вони розчиняють їх не до кінця, в результаті чого всередині тих же клітин залишаються білкові вкраплення - окремі, практично не розчинні ділянки генетичного ланцюга.

За кількістю цих генетичних ланцюжків можна зробити висновок про те, скільки в жінки було статевих партнерів. А за фрагментом ДНК, взятому з цих ланцюжків, без особливих зусиль можна визначити деякі "технічні" характеристики екс-коханців: їх вік, вагу, зріст, колір очей і волосся.

Однак, на думку науковців, ланцюжки не зможуть потрапити до ДНК яйцеклітини жінки. Тому можливість народження дитини, схожої на колишнього чоловіка, поки що не доведена.

Телегонія (від грец. Τηλέ / tēle — вдалину, в далечінь, далеко та грец. γονε, γονος / gonē, gonos— народження, породження; отже — «віддалене народження») — вчення (що донедавна не визнавалося офіційною наукою, але підтримувалося духовними колами), яке полягає у тому, що спадкові ознаки першого статевого партнера самиці передаються усім її наступним нащадкам.

Вірити в телегонію чи ні - сьогодні це вибір кожної людини. У будь-якому випадку, корисно знати про таке явище і мати шанс скласти свою думку і про теорію телегонії, і про цнотливість, і про можливі наслідки життя «сьогоднішнім днем».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.