Тимошенко привітала машинобудівників і працівників туристичної галузі з професійними святами

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.09.2009 14:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8034

У День туризму Тимошенко запевнила, що він – фактор інтеграції нашої держави до європейської та світової спільноти, а машинобудування - основа української економіки.

Публікуємо тексти привітань прем`єр-міністра України з нагоди професійних свят, наданих управлінням у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ.

Привітання Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко працівникам туристичної галузі з нагоди Дня туризму

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із Днем туризму.

Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, змінивши буденність на незабутні враження від захоплюючих подорожей мальовничими схилами, лісовими джерелами, високогірними полонинами, знайомлячись із скарбницями культури й мистецтва, якими так багата наша Батьківщина.

І, звичайно ж, це свято тих, хто безпосередньо зайнятий у сфері туристичного бізнесу: співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів — усіх, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок для туристів.

Приємно констатувати, що за останній час у туристичній галузі нашої держави відбуваються серйозні позитивні зміни. Розробляються нові маршрути, розвивається готельна інфраструктура, підвищується рівень обслуговування туристів і поліпшується відвідуваність туристичних об’єктів. Туристично-рекреаційні можливості України викликають велику заінтересованість у представників міжнародної туристичної індустрії. Упевнена, що туризм стане дієвим фактором інтеграції нашої держави до європейської та світової спільноти.

Наша Батьківщина варта того, щоб світ захоплювався унікальними природними багатствами, самобутністю історії та культури, народних звичаїв і традицій.
Бажаю цього дня всім представникам туристичної індустрії здоров’я, щастя, благополуччя, професійних успіхів, реалізації планів, надійних партнерів і вдячних туристів, а всім нашим мандрівникам — цікавих подорожей і незабутніх вражень, які дарує людині туризм.

Привітання Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з нагоди Дня машинобудівника

Шановні машинобудівники!

Щиро вітаю вчених, конструкторів, інженерів та робітників з професійним святом — Днем машинобудівника.

Машинобудівний комплекс України — це основа нашої економіки.

Протягом багатьох років ми займаємо гідні позиції у створенні сучасної авіакосмічної техніки, суднобудуванні, верстатобудуванні, енергетичному і транспортному машинобудуванні. Далеко за межами України відомі новітні розробки і сучасна продукція вітчизняних машинобудівників.

Завдяки Вашій самовідданій праці та професіоналізму Україна є однією з провідних індустріальних країн світу. Ваші трудові досягнення сприяють міжнародному визнанню нашої держави та підвищенню її авторитету.

Саме тому Уряд визначив розвиток провідних галузей машинобудування пріоритетними напрямами під час здійснення заходів антикризової програми.

Переконана, що завдяки творчій праці талановитих конструкторів, організаторським здібностям керівників виробництв, професійній майстерності робітників машинобудівний комплекс і надалі нарощуватиме свій потенціал, реалізуватиме найскладніші проекти. Це стане запорукою вагомих здобутків в ім’я розквіту України, створення нових яскравих сторінок в історії нашої держави.

Бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та злагоди.

З повагою
Прем’єр-міністр України
Юлія ТИМОШЕНКО


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.