Україна тяжко переживає кризу через політиканів

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 28.09.2009 15:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8041

Економічну ситуацію в Україні необхідно визначати за політичним календарем. Але прем’єр Юлія Тимошенко все ще вірить у краще.

Про це заявила сьогодні прем'єр-міністр України Тимошенко, виступаючи на засіданні круглого столу в Кабінеті міністрів.

Вона підкреслила, що Україна найважче в світі переживає фінансово-економічну кризу, зокрема через політичні обставини. "Тому ситуацію необхідно визначати за політичним календарем: до і після Президентських виборів і готуватися до застосування програм розвитку в умовах більшої політичної консолідації і більших можливостей, котрі будуть після виборів. Я вірю, що після виборчої кампанії ми матимемо консолідацію в суспільстві й парламенті і тоді нам потрібний буде чіткий план дій у вигляді проектів законів і постанов Кабміну. Тому, я хочу привернути кращі уми, щоб ви змогли попрацювати для країни без урахування політичних прапорів. Кабмін повинен узяти на себе організаційну роботу, щоб була стратегія на той час, коли в Україні наступить політичний мир", - сказала Тімошенко.

Вона також відзначила необхідність корекції існуючих програм економічного розвитку з урахуванням кризових явищ і необхідності післякризового розвитку. "У нашій стратегії розвитку повинні враховуватися підсумки світової фінансової кризи і я звертаюся до вас не як кандидат в Президенти, а як діючий прем'єр-міністр: нам необхідний простий і ефективний механізм для координації зусиль", - зазначила Тимошенко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.