Справа Гонгадзе. Джига заявляє, що до вбивства не причетний

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 30.09.2009 14:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8065

Народний депутат Микола Джига (фракція Партії регіонів) відкидає звинувачення народного депутата Юрія Гримчака (“Народна Самооборона”) у своїй причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, про що нібито заявив на допиті затриманий екс-генерал “наружки” Олексій Пукач.

Про заяву Гримчака Микола Джига дізнався, знаходячись у Донецькій області, від журналістів. «Ну, нехай допитають мене у цій справі! Якщо такі заяви є, то треба допитувати», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи має намір він до передбачуваного допиту робити які-небудь заяви, Микола Джига сказав: «Це маячня, хвора уява Гримчака. Я не знаю, звідки він таке узяв взагалі. Це повна вигадка, такого ніколи не було в природі, ось. Для мене це - повна новина, не зовсім приємна, зрозуміло. Якщо таке дійсно прозвучало, то буде звернення до суду», - пообіцяв Джига.

«Я пам’ятаю, що я найперший займався розшуком зниклого журналіста. Я керував операцією з його розшуку на самому початку. Далі вже займалися інші», - додав він.

«Це свідомо неправдиві, помилкові вигадки. Це тому що я постійно критикую Луценка, розумієте? Я критикую Луценка на всіх рівнях - і ось це придумали…це передвиборні технології», - сказав він.

Як повідомлялося раніше Гримчак заявив, що йому стало відомо з джерел у Генпрокуратурі, що екс-генерал Олексій Пукач підтвердив, що до організації замовленого вбивства Георгія Гонгадзе причетний народний депутат від Партії регіонів Микола Джига.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився коментувати Гримчака.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.