Литвин розповів одеситам, як регіонали розвалюють Україну

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.10.2009 15:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8084

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин заявляє, що сьогодні свідомо реалізується сценарій розвалу України.

Про це Литвин сказав на прес-конференції в Одесі у п`ятницю, відповідаючи на запитання журналістів.

Голова Верховної Ради України звернув увагу на те, що «одні й ті ж люди, по суті справи, руйнують сьогодні залишки парламентаризму в Україні, прикриваючись необхідністю прийняти закон про підвищення соціальних стандартів, і при цьому не маючи бажання його приймати».

Литвин також наголосив, що «зусиллями тих самих політичних сил паралізована і робота Верховної Ради Автономної Республіки Крим», «заблокована повноцінна робота таких конституційних інституцій, як Антимонопольний комітет, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, заблокована можливість вирішення питання про призначення на такі ключові посади, без яких не можна уявити повноцінну державу: Міністра фінансів, Міністра закордонних справ, Міністра оборони».

«І все це роблять представники однієї політичної сили при мовчазній згоді інших людей, які б мали стояти на сторожі Конституції», - заявив він.

За словами Литвина, оскілки «це набуло ознак системи, можна стверджувати, що сьогодні цілеспрямовано реалізується сценарій руйнації країни, аби за безцінь, за залишкової вартості взяти її в управління». «Це проблема, про яку ми повинні говорити, маючи на увазі її важливість і оцінюючи перспективи претендентів на президентську посаду, - сказав він. - Це правда, яку ми повинні бачити, і маємо зробити все, щоб не допустити реалізації саме таких сценаріїв».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.