Стрілянина у Києві. Щонайменше троє загиблих

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.10.2009 23:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8087

Сьогодні, о 14.40 у меблевий центр “4room” увірвалися невідомі і розстріляли директора цього центра і його охорону.

У Києві на Окружній дорозі (вул. Петропавловська, 12) неподалік шпалерного ринку невідомі розстріляли власника меблевого супермаркету 49-річного Шабоба Алояна та його охорону. За інформацією джерела, у певних колах він відомий як «Курд».

Власник київського меблевого торгового центру «Фо рум» («4 room») помер від кульових поранень у лікарні. Двоє його охоронців - співробітники спецпідрозділу МВС «Титан» 24-річний лейтенант Андрій Брежнєв (він служив в міліції з минулого року) і 37-річний старший лейтенант Володимир Ісай (у нього залишилися дружина і дві малолітні доньки) - загинули на місці збройного нападу.

Про це повідомили в ЦГЗ ГУ МВС України в Київській області.

Як зазначили у ЦГЗ, невідома особа відкрила вогонь з автоматичної зброї по власнику меблевого центру, коли він входив до будівлі ТЦ.

Охоронці намагались протистояти нападу, але були вбиті. Користуючись цим, нападник наздогнав власника у торговому залі, де зміг поранити його, після чого зник на автомобілі.

У свою чергу, джерело в правоохоронних органах повідомило, що в момент, коли директор меблевого центру "4room" разом зі своєю охороною виходив з магазину, до них під'їхав легковий автомобіль, в салоні якого знаходилися дві людини.

Через мить грабіжники відкрили вогонь по директорові і його охороні. Охорона у свою чергу відкрила вогонь у відповідь. У перестрілці був поранений водій нападників.

Після перестрілки нападники спробували втекти з місця події, проте їм не вдалося втекти - поранений водій втратив свідомість і автомобіль зупинився.

Від отриманих ран водій помер. Другий зловмисник вискочив з автомобіля, зупинив таксі і, погрожуючи пістолетом, примусив водія відвезти його від місця злочину.

Автомобіль таксі, на якому втік зловмисник, встановлено, його водій дає свідчення правоохоронним органам.

Правоохоронці Київської області закликають працівників медичних закладів регіону негайно повідомляти міліції про звернення по допомогу осіб, які отримали будь-які тяжкі тілесні ушкодження, в тому числі вогнепальні поранення.

Про це повідомили у Центрі громадських зв’язків Головного управління МВС України в Київській області у зв’язку з розслідуванням кримінальної справи за фактом розстрілу працівників торговельного центру Форум в Києві.

Наразі слідчо-оперативна група вживає заходів для встановлення особи та затримання підлзрюваних у скоєні зухвалого злочину.

За матеріалами інформагенцій


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.