Щоб чужі боялися. Охорона кримського спікера нам’яла боки електорату

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2009 15:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8094

Головне управління МВС України в Криму заявляє, що охорона голови Верховної Ради Криму Анатолія Гриценка 29 вересня нанесла тілесні ушкодження 11 громадянам.

За повідомленням прес-служби, в ГУ МВС України в АР Крим надійшло близько 20 заяв від мешканців автономії, в яких громадяни повідомляють, що, вони, як прихильники Партії регіонів, 29 вересня, під час проведення позачергового пленарного засідання, прийшли на зустріч зі спікером парламенту Анатолієм Гриценком з метою передати йому письмові заяви і розповісти про свої проблеми в усній формі.

Замість організації зустрічі зі своїм електоратом, охорона Гриценка, відзначає міліція, яка, згідно з законом України «Про державну охорону органів державної влади України і посадовців», не передбачена для даного посадовця, грубо присікла законне право громадян, внаслідок чого низка прихильників блоку "За Януковча" отримала тілесні ушкодження.

Цього ж дня з лікувальних установ Сімферополя в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 11 повідомлень про звернення по медичну допомогу людей, які одержали тілесні ушкодження від охорони Анатолія Гриценка під час "зустрічі" з народним обранцем.

За даним фактом проводиться розслідування.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.