Завтра регіонали тупо стоятимуть за фішку Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 5.10.2009 18:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8096

Завтра триватиме чергова серія шоу Януковича під куполом. Наразі важко зрозуміти якою логікою, окрім руйнування Української держави керується Лідєр та його ватага.

«Хлопчик-мізинчик, одним махом двох убивахом: і економіку вбиває, і парламент гробить», - охарактеризував депутат Юрій Гримчак погрозу Віктора Януковича ще на тиждень заблокувати трибуну ВР, якщо депутати «заднім числом» не проголосують за підвищення мінімальної пенсії та зарплати.
«Заднім числом», бо уряд своєю постановою проіндексував «мінімалку» у відповідності до рівня інфляції.

«Не секрет, що в кулуарах однопартійці «біло-блакитного» лідера умовляють парламентаріїв «не піддаватися» на його вимоги, щоб їхні підприємства не зупинилися остаточно», сказав Гримчак і продовжив: «Екс-прем’єр Янукович розуміє, що економічно немотивоване підвищення пенсій та зарплат може призвести до зупинки низки виробництв та зростання безробіття, але політик Янукович вперто вимагає нераціонально та нереального».

Гримчак заявив, що така поведінка називається «роздвоєнням особистості» і вона перекинулася з лідера на діяльність всієї ПР, «коли права рука не знає, що робить ліва».

«Роздвоєння особистості повинен лікувати психіатр, а не парламент. Таке захворювання трапляється у передпенсійному віці, коли людина пережила в молодості великі потрясіння», - поспівчував Януковичу Гримчак.

Гримчак також поскаржився на економічну безграмотність лідера опонентів: «Коли Янукович апелює до рівня девальвації національної валюти і пояснює, що у випадку знецінення гривні на 65 відсотків треба відповідно підвищувати й зарплатню, то тим самим демонструє власне нерозуміння основ економіки. Він, схоже, досі не вивчив різниці між такими речами, як інфляція (а вона у нас за рік не склала й 15 відсотків) та девальвація національної валюти, бо, мабуть, ніколи не рахував свої доходи у гривні».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.