На “Ізвєстія в Україні” чекає доля “Столічних новостєй”?

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 4.09.2006 19:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=810

Екс-головний редактор газети «Столічниє новості» Володимир Кацман виходить на міждержавний рівень - його обрано новим редактором відділу політики «Ізвєстія в Україні».

Російський газовий монополіст «Газпром», що контролює газету «Ізвєстія», прийняв рішення перемінити з липня видавця в Україні і вже 1 вересня вийшов перший номер «Ізвєстій в Україні»,
створений новою командою, пише ОБКОМ.

Про це повідомив генеральний директор ВАТ «Редакція газети «Ізвєстія» Петро Годльовський сьогодні на прес-конференції в агентстві УНІАН.

Генеральний директор уточнив, що передача прав на використання бренду «Ізвєстія» на території України не припускає інвестування коштів в український проект з боку російського партнера. «Інвестиції, виходячи з наших уявлень, - це питання наших партнерів в Україні. З Росії інвестицій не буде», - пояснив він.

Петро Годлевський відзначив, що партнером російського видання в Україні стало ТОВ «Ізвєстія в Україні», засноване двома українськими компаніями. «Московським «Ізвестіям» належить 26% акцій. «Інше – належить ТОВ «Ізвєстія в Україні», - сказав він, не уточнивши засновників цього підприємства.

Проектом «Газпрому» займеться редактор Рабиновича

Таємниця про українських «інвесторів» може виявитися секретом полішинеля, враховуючи те, що у вихідних даних новоявленого формату газети «Ізвєстія в Україні» редактором відділу політики значиться багаторічний прихильник Вадима Рабіновіча, екс-головний редактор морально і матеріально збанкрутілої газети «Столічниє новості» Володимир Кацман.

«СН», програвши ряд судових процесів про наклеп Міжрегіональній академії управління персоналом, мала не тільки спростувати свої вигадництва, але і виплатити пристойну суму моральної компенсації», - пише далі видання.

«Однак Вадим Рабинович, як видно, вирішив не виконувати рішення українських судів, а вкласти гроші в інший проект», - відзначає видання.

Разом з тим, російським засновникам «Ізвєстій» варто знати, що тандем Рабіновіч-Кацман, якщо припущення Обкому про їхню участь в проекті вірне, доведуть і це видання до повного морального і матеріального краху.

Як відомо, «Столічниє новості» належать Вадиму Рабиновичу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.