Прокремлівський фан-клуб роздирають чвари

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 6.10.2009 17:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8106

Голова Російської общини Криму (РОК), депутат Верховної Ради АРК Сергій Цеков спростовав заяву глави парламенту автономії Анатолія Гріценко про розвал, що почався, РОКу.

Сьогодні кримський спікер заявив про прийдешнє повному розпаді Російської общини Криму - громадській організації проросійської спрямованості, разом з якою Партія регіонів і партія «Російський блок» створили в 2006 році виборчий «Блок За Януковича!».

Зокрема, за інформацією Гриценка, члени Керченською міською і Радянською районною організацій РОКу в масовому порядку покидають ряди общини.

За інформацією прес-служби Російської общини Криму, із цього приводу Цеков заявив, що Гриценко прагне «видати бажане за дійсне». «У Анатолія Павловича руки короткі - розвалити Російську общину Криму. А розвалити Кримську республіканську організацію Партії регіонів він може, і він вже це успішно продемонстрував», - сказав глава РОКу.

На його думку, подібні слова кримського спікера є ні чим іншим, як «чистісінької води провокацією в стилі Анатолія Павловича». «І Керченська, і Радянська організації Російської общини Криму залишаються у складі общини і, більш того, успішно розвиватимуться», - підкреслив Цеков.

Крім того, глава РОКу прокоментувала слова кримського спікера про те, що після розвалу Російської общини Криму її місце повинна зайняти нова проросійська сила, якою може стати нещодавно створена організація «Російський Крим». «Що ж до нових «ефективних» російських організацій, то тільки ті з них матиме перспективи, які шанобливо відноситимуться до іншим російським організаціям. А «Російський Крим» починає демонструвати якусь неймовірну ненависть до Російської общини Криму: ще нічого не зробивши у сфері захисту має рацію росіян і русськокультурних громадян, вони почали з жорсткої і брехливої критики общини», - відзначив Цеков.

Він також підкреслив, що «та організація, яка з перших своїх кроків починає бути маріонеткою в руках спікера, що грає на полі ярих супротивників всього російського і російськокультурного, ніколи ніяких перспектив зростання і авторитету в очах кримчан мати не буде».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.