Маєткоманія самозваної еліти

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 8.10.2009 21:55 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8124

Нардеп Юрій Гримчак сповістив громадськість про нову власність “хресного батька” ЄЦ Віктора Балоги.

Депутат від «Народної самооборони» Гримчак повідомив, що Закарпатська обласна рада передала 19 тисяч гектарів лісових угідь в Рухівському лісгоспі фірмі «Гринвуд», яка належить родині пана Балоги.

Гримчак направив запит до правоохоронних органів Закарпатської області із проханням перевірити законність рішення Закарпатської облради.

«Вони знайшли один одного: пан Балога і пан Янукович з начебто «його» Межигір’ям. Така мода пішла, що «чиста канкретным пацанам» замало дач і будинкових комплексів. Їм, за державний кошт, потрібні великі маєтки на кшталт угідь Потоцьких чи Вишневецьких, а менше, мовляв, несолідно», - сказав Гримчак.

«Ось якби ці пани ще й історію вивчали, бо ще знайдеться на їхні голови сучасний Богдан Хмельницький і прожене за Польшу», - резюмував народний депутат.

Маєток Лідера у Криму

Замість післямови. На жаль, маєткоманією, як і клептоманією, страждають не тільки Янукович і Балога

Достатньо проїхатися по передмістям столиці, відвідати Крим, Карпати, щоб побачити "аскетичні маєтки нових українських": народних обранців, прокурорів, суддей, податкових кекрівничків, губернаторів тощо.

Власне, все це бачимо й ми, виборці. Бачимо, але мовчимо. Мовчимо й тепляче підгодовуємо своєю безхребетністю цих паразитів.

Бо інкше - вони б розуміли, що влада не вони, а ми. Ми, ті - хто виживає від зарплати до зарплати, хто за щастя має жити у хрущовці чи малосімейці...

А може досить мовчки спотерегати цей безлад? Час наводити лад у ношому домі, аби наші діти жили інакше.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.