Народ має знати своїх “героїв” із кримінальними схильностями. А надто, якщо вони - влада

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 13.10.2009 13:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8147

Виборці мають знати не тільки особи депутатів, яких вони обрали до влади, а також і їхні гріхи.

Про це заявив депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Геннадій Москаль в програмі «Свобода слова» на ICTV.

За його словами, якщо в першу п’ятірку своїх списків партії ставлять «гарних, красивих, прилизаних» кандидатів, то в прохідну частину потрапляють люди, у яких великі проблеми із законом. «А люди не бачать, бо люди голосують за першу п’ятірку. Тому я вважаю, що ці партії обдурили виборців, яким вони підсунули криміналітет. А якби люди знали, вони би за цю політичну силу не голосували. Люди повинні знати, кого вони вибрали», — вважає Москаль.

Він відкинув звинувачення в тому, що нібито кримська міліція у Верховній Раді Криму особливу увагу звертає тільки на депутатів від Партії регіонів. «Від блока Куніцина був такий депутат Аронов і коли я його називав бандитом, весь час на мене подавали в суди. Але сьогодні Одеський апеляційний суд розглядає справу по створенню злочинної організації і бандитизму, де він є фігурантом. Другий депутат — Казаченко, який зібрав з 6,3 тис. пенсіонерів 60 млн. гривен, але гроші пропали, кредитні справи і бухгалтерія пропали, а він сидить у парламенті. З партії «Союз» є такий Котляревський, якому вже давно місце в тюрмі, але, нажаль, він знаходиться в парламенті і я, перефразовуючи слова Дзержинського, скажу, що це не його заслуга, а недопрацювання кримської міліції», — навів приклади Москаль.

«Є представники Партії регіонів, але є і представники інших політичних сил, тому ми маємо сказати сьогодні народу, кого вони вибрали… Не треба політизувати цю ситуацію. Я вважаю, що відкритість депутатів має бути у всьому», — підсумував Москаль.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.