У Дніпропетровську кілер мало не підірвав житловий будинок

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 13.10.2009 15:30 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8149

У центрі Дніпропетровська сьогодні близько 9.30 стався вибух газової труби ззовні житлового будинку.

В результаті загинув 43-річний бізнесмен В’ячеслав Брагінський, що проходив повз будинок під час вибуху. Він займав пост генерального директора МБК «Україна-Канада».

Вибух відбувся на розі вул. Харківська і Гопнер. Відомий дніпропетровський бізнесмен загинув в той момент, коли проходив повз будинок під час вибуху. Вибух прогримів навпроти нічного клубу «Лабіринт» неподалік від будинку, де жив бізнесмен.

Зараз пожежа в будинку загашена.

За попередньою версією, причиною став замах на В’ячеслава Брагінського, керівника місцевим «Міськводоканалом». Бізнесмен загинув.

У компанії «Дніпрогаз» підтвердили, що «джерело вибуху знаходилося біля будинку». «Через спрацьовування вибухівки пошкоджена газова труба низького тиску. Ці труби в принципі не горять і не вибухають», - відзначили в компанії.

На місці події працюють фахівці МНС та аварійні бригади «Дніпрогазу». Йде перевірка довколишніх газопроводів. Подача газу в цьому районі припинена до остаточного з’ясування обставин.

Довідка. В’ячеслав Брагінський - успішний топ-менеджер, кар’єра якого тісно пов’язана з Геннадієм Корбаном і очолюваною ним компанією «Славутич-Капітал». На сьогодні - генеральний директор Міжнародної будівельної компанії «Україна-Канада», відомої завдяки найгучнішому з проектів малоповерхового будівництва «Золоті ключі». На довгому шляху 43-річного менеджера - Дніпропетровський завод великогабаритних шин, АТЗТ Концерн «Весна», Дніпропетровське обласне комунальне підприємство «Облводоканал», ЗАТ «Придніпровське управління будівництва», Дніпродзержинське будівельне підприємство «енергогідромеханізація», ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ «WELLCOM»), готельний-торговий комплекс «Україна».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.