Справа Гонгадзе. Нардепа Гримчака викликали до ГПУ

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.10.2009 14:00 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8159

Юрія Гримчака викликали на допит до ГПУ у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

Заява представника депутатської групи «Народної самооборони» Юрія Гримчака щодо можливої причетності колишнього першого заступника Міністра внутрішніх справ - начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю, а нині нардепа від Партії регіонів Микола Джиги до зникнення журналіста Георгія Гонгадзе, викликала неабиякий інтерес у Генеральній прокуратурі України, повідомляє прес-служба.

Як стало відомо «НС», на середу, 14 жовтня, Гримчака запрошено до керівника слідчої групи Генеральної прокуратури України з розслідування цього одного з найрезонансніших злочинів часів української незалежності Олександра Харченка.

У короткому коментарі «НС» народний депутат зауважив: «Вважаю, що мій виклик до Генеральної прокуратури зумовлений витоком інформації у справі Олексія Пукача».

Водночас Гримчак висловив своє здивування тим, що ГПУ досі не допитала у цій справі нинішнього народного депутата від Партії регіонів Миколу Джигу. «Хоча після його заяв з трибуни парламенту про те, що «таращанське тіло» не може належати Георгію Гонгадзе та впертого переведення підозри стосовно можливих убивць Георгія на якихось наркоманів, які начебто вимагали у журналіста грошей, давно була б зобов‘язана це зробити», - додав політик.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.