Духовний наставник Космоса погорів ще на одній афері?

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 14.10.2009 15:42 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8161

Сандея Аделаджу підозрюють у причетності до другої фінансової піраміди, яка спорожнила кишені громадян на 1,5 млн. грн.

За попередніми даними, жертви ЧП «Грант» - другої фінансової піраміди після «Кінгз Кепітал», в причетності до якої підозрюють пастора церкви «Посольство Боже» Сандея Аделаджу, – втратили понад 1,5 млн. грн.

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив міністр МВС України Юрій Луценко.

«Загальний обсяг втрат громадян поки що не встановлений. Перші постраждалі, яких ми зареєстрували після їхнього звернення, показують суму понад 1,5 млн. грн. Звичайно це мізер, порівняно із пограбуванням «Кінгз Кепітал» українських громадян, тим не менше це також набагато більше ніж 600 неоподатковуваних мінімумів, які ведуть справу до особливо крупних розмірів», – заявив Луценко.

При цьому міністр додав, що офіційно пред’явити звинувачення Аделаджі МВС поки що не може.

«На цей момент пред’явити йому (Сандею Аделаджі – ред.) звинувачення ми вважаємо передчасним. Необхідно ще кілька слідчих процесуальних дій, але тим не менше, найближчим часом ми плануємо пред’явити звинувачення і я не виключаю, що підозрюваний в організації організованої злочинної групи буде заарештований. Але це все попереду», – додав міністр.

Нагадаємо, що 12 жовтня старшого пастора церкви «Посольство Боже» викликали на допит в ГУБОП через махінацій фірми - ЧП «Грант».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.