Коритна ломка. Янукович забажав ширки вже сьогодні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.10.2009 13:24 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8168

Партія регіонів планує переформатувати коаліцію в парламенті і зняти Юлію Тимошенко з посади прем’єр-міністра ще до виборів Президента.

Про це заявив в ефірі «5 каналу» лідер «Народної самооборони» Юрій Луценко.

«Пан Янукович вже заявив про те, що він готовий до формування нової коаліції за участю «Нашої України». Вчора після засідання Ради нацбезпеки на вул. Банкову прибув пан Азаров, який вчора ввечері і сьогодні заявляв про нову коаліцію і взяття влади в свої руки ще до виборів. Я знаю, що ведеться робота з депутатами «Нашої України - Народної самооборони» про те, щоби підтримати коаліцію ще до виборів, зняти прем’єр-міністра Тимошенко і призначити виконуючим обов’язки пана Азарова. Це все не є секретом для будь-якого політика», — сказав Луценко.

Він також назвав безнадійними спроби Партії регіонів домовитись про переформатування коаліції з депутатами від «Народної самооборони».

Луценко також звернув увагу на те, що ці події співпали за часом із заявою представника Партії регіонів про причетність народних депутатів до кримінальної справи про розбещення малолітніх. «У мене є таке внутрішнє враження, що все це переслідує виключно політичну мету… Накладання двох заяв «регіоналів» про депутатську участь у злочині, у якому сім місяців цього не було чути, і новий формат коаліції — мене це дуже насторожує», — сказав Луценко.

Замість післямови. Цілком очевидні й абсолютно зрозумілі відчайдушні спроби "сіамських близнюків папи Кучми" утриматися у влади. Бо політична поразка на виборах - означатиме для обох страшне слово "відповідальність". При чому, не факт, що вдасться зберегти маєтки та добробут, який перепав від місця біля владного корита дерибану.

Очевидно також й інше. Україна таки виходить із кризи. А це означає, що попри відчайдуцшні зусилля Банкової і оППозиціонера, навішати локшину виборцям - навряд чи вбасться. Тим більше, що "про зростання добробуту кожного вже сьогодні" та мільйони робочих місць - всі вже начулися вдосталь. Як кажуть в Одесі: учорашня хохма - сьогодні не хохма.

А якщо так, то замовні рейтинги "соціологів" не варті навіть паперу, на якому їх друкують. І зрозуміло, що у цій ситуації діти Кучми без адмінресурсу не обійдуться, як й не обходився іхній Папа.

Мабуть вже кандидата на посаду аля-Кравченка знайшли. І навіть не варто напружуватися, кого саме відібрали на кастингу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.