Ефективний лідер почав виправдовуватися

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 15.10.2009 14:18 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8169

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що жодного плану про заміщення у період до президентських виборів прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко на представника Партії регіонів Миколу Азарова не існує.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на прес-конференції, коментуючи розповсюджену деякими ЗМІ з посиланням на міністра внутрішніх справ Юрія Луценка інформацію про нібито реалізацію Партією регіонів плану із позбавлення ще до виборів Президента Ю.Тимошенко посади прем’єр-міністра, і заміни її на цій посаді М.Азаровим.

«Плід фантазії Ю.Луценка. Жодного такого плану не існує. Вони (опоненти Партії регіонів – УНІАН) завжди сидять по норах як зайці, миші і тремтять», - сказав В.Янукович.

Він також наголосив, що Ю.Луценку, «замість того, щоб займатися плітками і політичними слідкуваннями, необхідно приділяти увагу боротьбі зі злочинністю».

«За що постраждав Ю.Луценко у моєму уряді?”, - запитав В.Янукович і додав, що завжди просив його займатися “безпосередньо своїми справами – міліцейськими. У вас для цього є всі можливості, а політикою є кому займатися. Не лізьте у політику».
Він наголосив: «Коли міністр постійно займається політикою, це міністерство перетворюється у політичну контору».

Від “Аратти”. Звісно, отак ми одразу і повірили щирому та відвертому Януковичу. Хоча, звичайно, - ну звідки у лідера Партії регіонів бажання відсторонити Тимошенко? Він же білий і пухнастийю А його телевізійні агітки, побудовані на критиці діяльності Тимошенко, - підлі телевізійні побрехеньки і підстава.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.