Папа Кучма проголосує за своє, двічі судиме створіння

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 15.10.2009 18:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8170

Колишній Президент України Леонід Кучма називає лідера Партії регіонів Віктора Януковича найбільш гідним кандидатом у Президенти.

Про це Кучма заявив сьогодні на прес-конференції в рамках Інтернет-мосту Київ-Москва-Кишинів-Тбілісі.

"У другому турі я обов'язково буду голосувати за Януковича, хоча б тому, що за ним стоїть професійна команда ... Янукович проявив себе, будучи прем'єр-міністром, і оточення в нього було - це менеджери ... Я вважаю, що на сьогоднішньому етапі іншої гідної кандидатури немає. Я вважаю, що Янукович буде продовжувати політику стратегічного співробітництва з Росією. Іншого шляху у нас немає ", - сказав Кучма, додавши, що обов'язковою умовою повинно бути подальше проведення парламентських виборів, оскільки, переконаний він, сьогодні немає ні парламенту, ні коаліції.

Характеризуючи інших претендентів на президентський пост, зокрема, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, колишній президент сказав: "Якщо б енергію Юлії Володимирівни - та в мирних цілях, користь була б для України велика. Але я бачу, мирних цілей вона не бачить, і ніхто їй не підкаже ".

"Литвин своє останнє слово не сказав, хоча він розуміє, що шансів у нього немає, але заявити про те, що він - діючий політик, зобов'язаний", - сказав Кучма.

При цьому він зазначив, що, на його погляд, лідер Фронту змін Арсеній Яценюк - "найперспективніший з молодих політиків ... Тігіпко теж професійна людина".

Говорячи про лідера комуністів Петра Симоненка, Кучма з іронією зазначив: "Я згоден підтримати Симоненка, якщо Жириновський на наступних виборах (у Росії) підтримає не Медведєва або Путіна, а (лідера російських комуністів) Зюганова".

Разом з тим, характеризуючи майбутні вибори, Кучма зазначив, що інтрига в них все ж таки присутня, хоча б тому, що в політику прийдуть "нові люди, молоді люди, і з ними потрібно буде рахуватися. Нехай не сьогодні - завтра".

Від “Аратти”: власне, пояснювати інтерес Леоніда Даниловича, напевно, немає потреби. Адже, при ньому "досвідчені менеджери" й реалізовували великий дерибан національного богатства. Саме при ньому із нічого з'являлися мілярдери. Хоча, насправді, далеко не із нічого, а завдяки його, Кучми, Указам та рішенням пропрезидентської більшості у парламенті.

Все це загальновідомо. Але нас би цікавили інші історії, як то: убивства Георгія Гонгадзе, В'ячеслава Чорновола, Вадима Гетьмана тощо. І навіть не самі історії, а щире каяття Леоніда Даниловича у гріхах своїх.

Хоча, хіба цим грішать комуністи-ленінці?


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.