Космічні тарифи знову скасували

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 19.10.2009 12:04 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8184

Шевченківський районний суд Києва сьогодні вранці визнав незаконними розпорядження в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка від 29.04.09 про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомила прес-служба Блоку Кличка.

Суд визнав неправомірними дії КМДА під час прийняття розпоряджень в.о. голови КМДА Анатолія Голубченка від 29.04.09. №516, 518, 520. Як відзначили в прес-службі, суд визнав вказані розпорядженні незаконними та не чинними з моменту їхнього прийняття.

«Незважаючи на те, що рішення станом на зараз не набрало законної сили, оскільки є час для подання апеляції, вказане формулювання у постанові дає право говорити про те, що незаконно сплачені кошти киян протягом червня - серпня 2009 будуть перераховані та повернуті. Або у якості готівки, або зараховані як переплата на наступні місяці», - йдеться в повідомленні.

Позов до суду було подано Блоком Кличка.

«В той час, коли всі політичні сили лише спекулювали на питанні тарифів, Блок Віталія Кличка – єдина політичні сила, яка вкотре відстояла позицію киян у суді. Ми закликали й закликаємо мешканців столиці сплачувати за старими тарифами. Зразок заяви на перерахунок найближчим часом кожен зможе отримати у наших депутатських приймальнях», - заявили в Блоці Кличка.

Як повідомлялося раніше, 27 липня Київський апеляційний адміністративний суд Києва скасував ухвалу Шевченківського районного суду щодо припинення дії розпоряджень столичної адміністрації про тарифи на житлово-комунальні послуги.

Нещодавно, 13 жовтня мер Києва Леонід Черновецький заявив, що підписав розпорядження про зниження цін на опалення та гарячу воду з 1 листопада цього року. Водночас, за словами мера, перерахунку тарифів, що діяли в Києві з 1 червня до 1 листопада, не буде.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.