Уряд попросив гаранта заветувати фішку Януковича

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.10.2009 14:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8205

Уряд пропонує Президенту України терміново накласти вето на Закон про підвищення соціальних стандартів, ухвалений учора Верховною Радою України.

Про це прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила сьогодні, розпочинаючи засідання уряду.

«Захищаючи країну, захищаючи хиткий баланс і хитку стабільність, яку вдалось досягнути у боротьбі з кризою, Уряд пропонуватиме Президенту терміново, не чекаючи 15 днів, накласти вето на цей закон», - наголосила Тимошенко.

Глава Уряду зауважила, що виконання даного Закону потребує понад 100 млрд. грн., що у свою чергу призведе до найпотужнішої за усі роки інфляції. «Зрозуміло, що таких грошей в Державному бюджеті не те що немає, а навіть близько немає. Це означає, що ніби благими намірами вимощена дорога в пекло для кожної людини в країні», - наголосила прем’єр-міністр.

Крім того, Тимошенко відзначила, що міжнародні та українські експерти стверджують, що підвищення соціальних стандартів призведе до повної руйнації фінансової системи країни, бюджетів усіх громад, а також до інфляції та падіння національної валюти.

«Пан Янукович, як кандидат в Президенти, діє за принципом: чим гірше для країни, тим краще для його рейтингу. Таких антидержавницьких та антинародних дій я просто не пам’ятаю за всю історію незалежної України», - підкреслила прем’єр-міністр.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.