Українофобський форум sevastopol.info закликає кримчан бойкотувати вибори глави “чужої держави”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.10.2009 17:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8208

На севастопольському форумі sevastopol.info з’явилися листівки із закликом до жителів Криму відмовитися від участі у всіх українських виборах, крім місцевих. Листівка містить заклик, що порушу містить антидержавні тези.

"Почніть з малого - ігноруйте чужі вам правила гри, ігноруйте вибори президента держави, яка не відбулася! Нам потрібна справжня влада в Севастополі та в Криму! Влада севастопольців і кримчан. Дамо відсіч окупантам!", - закликає автор листівок, які планується поширювати перед президентськими виборами, повідомляє ІА "Новий регіон".

Депутат однієї з райрад Севастополя Костянтин Заруднєв пояснює необхідність бойкоту так: "У агонізуючій країні зчепилися за владу кубло павуків-мільярдерів та їхніх холуїв, чи потрібно нам це? Яка різниця хто нас буде грабувати?"

За його словами, немає різниці, хто буде українізувати кримчан: "Чи буде це робитися тихо з посмішкою на обличчі шанувальника Анни Ахметової або зразковою дніпропетровською комсомольською принцесою, божевільним бджолопасом або Тягнибоком, що бажає розстрілювати кацапів і жидів?".

Раніше із закликом бойкотувати вибори Пезидента України до жителів півострова звернулися активісти об'єднання "Російський блок".

На їхню думку, "всі претенденти на посаду глави держави представляють інтереси або націоналістів, або олігархів, тому нічого позитивного для російських людей жоден з них не несе".

Від “Аратти”. Звичайно, про яку протидію антидержавним закликам може йтися, якщо Службу Безпеки України очолювали люди з підробленими дипломами і темним минулим...

А севастопольцям можна лише поспівчувати - вони перебувають у стані ретроградної амнезії, а Радянський Союз давно припинив існування і відійшов в історію.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.