У Баварії випустили еротичний календар для популяризації селянської праці

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.10.2009 00:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8212

Спілка молодих фермерів Баварії випустила еротичний календар “German Girls Edition 2010” з молодими сільськими робітницями з Німеччини та Австрії.

Червень 2010

Календар покликаний змінити усталені уявлення про сільське господарство і зробити фермерську працю більш привабливою для молоді, повідомляє інтернет-видання The Lockal.

Як зазначається, на сайті Спілки, календар присвячений "всім молодим фермершам Німеччині та Австрії, які з упевненістю в собі і з задоволенням займаються сільською працею".

Перший подібний еротичний календар з'явився в Австрії в 2001 році і одразу став популярним. Австрійський досвід перейняли баварські фермери. "German Girls Edition 2010" є спільним проектом: у ньому позують шість фермерш з ФРН і шість з Австрії.

"Цим проектом, який розпочався 2001 року, ми хотіли показати, що сьогоднішні фермери є молодими, сучасними людьми, та позбавитися від застарілих уявлень і забобонів", - відзначила голова Спілки молодих фермерів Австрії Елізабет Кестінгер (Elisabeth Koestinger).

Фотографом для календаря 2010 виступила Сузі Стьокл (Suzy Stoeckl), яка раніше працювала також топ-моделлю у Відні, Мілані, Цюріху та інших містах. На сайті Спілки молодих фермерів також представлений фотозвіт про те, як проходили зйомки.

Березень 2010



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.