Притік туристів до Львова за два роки збільшився на 40%

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.10.2009 12:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8218

За останні два роки потік туристів до Львова збільшився на 40%. Досягненню цього результату передувала велика робота Львівської міської ради. Лише фінансування підтримки розвитку туризму збільшилося утричі.

Фото - Станіслав Латишев. misto.ridne.net

Про це 21 жовтня під час прес-конференції з приводу відкриття Львівського міжнародного форуму індустрії та гостинності 2009 зазначила головний спеціаліст відділу туризму і рекреації управління культури і туризму Львівської міської ради Галина Гриник, повідомляє ZAXID.NET.

Г.Гриник поінформувала: «Львів перейшов від участі у малих заходах до участі у престижних масштабних заходах. Львів уже стабільно презентується на найбільшій європейській туристичній виставці у Лондоні, також у Берліні. Цього року Львів вперше був презентований у Москві, торік - Санкт-Петербурзі. Ми постійно беремо участь у виставках в Києві, у заходах міст-партнерів».

Г.Гриник повідомила, що відділ туризму і рекреації приділяє велику увагу співпраці із представниками туристичного бізнесу Львова.

«Метою візиту до Львова 93% гостей є дозвілля і розваги. Щоб вони були максимально поінформовані про заходи, імпрези, які відбуваються у Львові, ми видаємо буклет «От-От». Він безкоштовно поширюється у 150 закладах Львова.

Віднедавна працює «Туристично-інформаційний центр», де можна отримати усю необхідну інформацію про місця і заклади, які варто відвідати, готелі, ресторани тощо. Ми також інформуємо відвідувачів про екскурсійні маршрути, розроблені львівськими фірмами», – зазначила вона.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.