У НС ставляться до потуг ширкачів, як до пліток

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.10.2009 13:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8231

До поширеної інформації про начебто розпочатий збір підписів про зміну керівника фракції “Наша Україна – Народна самооборона” я ставлюсь як до поширених в Інтернеті пліток.

Про це заявив депутат Верховної Ради від громадянського руху «Народна самооборона» Тарас Стецьків.

«Це виникло минулого тижня і весь тиждень ця тема мусувалася. Потім затихла, а сьогодні вона виникає другою хвилею. І я би до цього ставився, як до пліток, які поширені в Інтернеті», — сказав депутат.

На думку Стецьківа, група «Народна самооборона» швидше за все поставиться негативно до пропозиції обрати керівником фракції В’ячеслава Кириленка замість Миколи Мартиненка, хоча б з тієї причини, що Кириленко не є членом коаліції.

«І я собі слабо уявляю ситуацію, коли фракція «Наша Україна - Народна самооборона», яка входить своєю більшістю в коаліцію, обирає собі керівника, який не є членом коаліції. Це — політично виставити себе на посміховисько», — зазначив «самооборонець». «Якщо таке би відбулося, то абсолютно логічно проглядається наступний хід: вихід фракції з коаліції», — додав Стецьків.

Депутат також додав, що до нього ніхто, в тому числі і сам Кириленко, не звертався з проханням підтримати його на голову фракції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.