У КМДА не вбачають проблем із метродовгобудом

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 23.10.2009 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8233

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко запевняє, що немає загрози техногенної аварії на недобудованих станціях метрополітену “Васильківська”, “Деміївська” та “Голосіївська”.

Про це він повідомив сьогодні журналістам після колегії КМДА.

"Ні, цього не може бути (техногенної аварії). Все працює. "Київметробуд" виконує всі необхідні роботи, які пов'язані з безпечним утриманням об'єктів, які майже готові до експлуатації", - сказав він.

Він зазначив, що КМДА до кінця жовтня планує вирішити питання із виплатою заборгованості перед ВАТ "Київметробуд" за виконані роботи у 2008 р. За його словами, сума боргу складає близько 49 млн грн. Він наголосив, що у 2009 р. боргів немає, оскільки метро не будувалось. За його словами, із 200 млн. грн передбачених у держбюджеті на будівництво метро в Києві, поки не надійшло жодної копійки.

Як повідомлялося раніше, у ВАТ «Київметробуд» створено штаб з проведення безперервної акції пікетування Київської міської держадміністрації, починаючи з 28 жовтня. Крім того, підприємство не виключає можливості оголошення страйку і голодовки у випадку, якщо КМДА не поверне йому борги.

За інформацією метробудівців, борги КМДА за виконані роботи досягли 217 млн. грн.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.