Олег Тягнибок отримав 30% підтримку телеглядачів на “Шустер Live”

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.10.2009 20:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=8253

Олег Тягнибок порівняв партії кримінально-олігархічних кланів з брудними шкарпетками, які зміняються хіба що з правої ноги на ліву.

23 жовтня 2009 року голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок взяв участь у програмі "Шустер Live" (ТРК "Україна").

На початку програми відбулося голосування глядачів – кого з гостей студії вони хотіли би насамперед почути. У цьому голосуванні Олегу Тягнибоку надали 18%. Для порівняння: представники БЮТ отримали не набагато більше голосів – 20%, комуністи – 6%, а НУ – лише 2%.

Під час виступу у програмі Олег Тягнибок зазначив:

"35 років тому великий український поет Василь Стус сказав пророчі слова: "Кубло бандитів, кагебістів, злодіїв і ґвалтівників у стольному засіли місті, як партія большевиків". 35 років тому поет описав те, що робиться сьогодні. Справді, в Україні при владі сьогодні стоять кримінально-олігархічні клани, і всі п’ять політичних партій, представлених у парламенті, є власністю цих кланів.

Згадаймо, як перед виборами 2007 року БЮТ та НУ клялися перед всією Україною, обіцяючи, що коли вони прийдуть до влади, створять пропрезидентську коаліцію. А насправді вони не тільки не могли між собою домовитись, а й почали бігати до ще донедавна ворожої Партії регіонів, змагаючись, хто перший створить з нею коаліцію. Насправді усі вони домовлялись між собою про "дерибан" України, зміни в Конституції, наявність у парламенті лише двох політичних партій. Бажання їхнє очевидне – усунути людей від управління державою.

Діяльність політичних партій, представлених в парламенті, можна порівняти з брудними шкарпетками: змінюються одні і ті самі шкарпетки – тільки з правої ноги на ліву, і дірка мігрує з мізинця на великий палець. Перед виборами вони залатують різнокольоровими нитками одні й ті самі дірки, а нам пропонують одягати ті шкарпетки знову.

Олігархи, які є власниками політичних партій, зацікавлені побудувати державу олігархів і злиднів, багатих і бідних. А вся їхня "суперечка" лише для того, щоби лишитися при владі... Як їх не тасувати – карти ті самі... Тому єдиний вихід – очищення влади через люстрацію і зміна системи влади".

Наприкінці програми глядацька аудиторія проголосувала за те, хто із промовців був найбільш переконливим. Олегу Тягнибоку повірили 30% глядачів, натомість представники НУ, КПУ, БЮТ та ПР набрали від 0% до 11% відповідно, повідомляє прес-служба ВО "Свобода".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.