Саакашвілі порівняв Росію з диким плем’ям гунів

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 7.09.2006 13:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=826

Президент Грузії Михайло Саакашвілі, виступаючи на XVI економічному форумі в Польщі, порівняв Росію з «диким плем’ям гунів».

Саакашвілі вилетів у Польщу вранці 6 вересня, коли по всій Грузії почалися арешти опозиціонерів, яких звинувачують у підготовці державного перевороту.

Михайло Саакашвілі впевнений, що заарештовані прихильники екс-міністра держбезпеки Ігоря Георгадзе одержать те, чого заслуговують.

"Вони одержать те, чого заслуговують, і в цьому переконаються ті, хто їх фінансує", - сказав президент журналістам у ході візиту в Польщу, повідомляє грузинський телеканал "Імеді".

За словами глави держави, "якщо у фінансистів є надія на прихильників Георгадзе, то це означає, що наші справи йдуть добре, і майбутнє Грузії поза небезпекою".

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи справді готувався державний переворот у Грузії, Саакашвілі сказав, що спецслужби володіли подібною інформацією.

"Якщо проти Грузії вводять ембарго на вино та іншу продукцію, і це не руйнує її економіки, якщо проти нас влаштовують військові провокації, невдалі теракти, то залишаються такі методи. Але і це не допоможе, якщо ми будемо консолідовані, і стояти всі разом", - сказав президент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.